(0)

Basakojų takas

Survilų kaimo turizmo sodyboje atidarytas pirmasis Lietuvoje BASAKOJŲ TAKAS, kurį sudaro daugiau nei 10 skirtingų dangų. Šis takas Jums leis patirti visą netikėtų pojūčių gamą ir privers nusišypsoti ar suspigti iš netikėtumo kiekvieną nutolusį nuo gamtos šiuolaikinį žmogų. Gali būti, kad po pasivaikščiojimo BASAKOJŲ TAKU daugiau nebenorėsite apsiauti batų.

Vos keliolikos minučių pasivaikščiojimas padės pajusti teigiamų emocijų ir energijos antplūdį, pažadins iš snaudulio. Pasivaikščiojimo metu atpalaiduojamos pavargusias pėdos, pagerinama kraujo ir limfos cirkuliacija, sustiprinamas sąnarių paslankumas galūnėse, pėdų oda tampa švelni, užplūsta lengvumo pojūtis. BASAKOJŲ TAKAS sumažinti stresą.

Kitos patirtys
Viso kūno masažas
Masažas – tai meilės kalba, masažas tai vienas iš  subtiliausių meno rūšių žemėje, kurios galima mokytis visą gyvenimą. 
Skaityti
Pirties programa Vyrams: “Oi gerai, gerai”
Į programą įeina: Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas; Pirmo garo ritualas ir viso kūno šveitimas druska; Aromaterapija. Kojų padų vyriškas prakaitinimas; Vanojimas vantomis,esant stipriam garui; Maudymasis šaltame vandenyje; Garo daugiau kūnui geriau. Išvanok savę ir kaimyną. Programa su vantomis “Oi gerai, gerai”; Maudynės su šaltu vandeniu, gera nuotaika, daug gerų...
Skaityti
Žygiai Žvelsos slėnyje
Sportinis – turistinis žygis Žvelsos slėniais organizuojamas nuo balandžio iki lapkričio. Šie slėniai žmonių mėgstami vadinti ,,mažąja Šveicarija“. Ypač gražu pavasarį, kuomet ima žaliuoti medžiai ir gausiai miško plotą padengia aitriai kvepiantys miškiniai česnakai, turintys vaistinių savybių. Kelionėje galima pamatyti įvairių laukinių žvėrių urvų, sekti jų takais. Atsiveriančios atodangos ir natūrali gamta pakeri kiekvieną. Žygio atstumą galima...
Skaityti
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai