(0)

Kryžbarko cepelinai autentiškoje kaimo turizmo sodyboje

Trukmė
2 val.
Papildoma informacija
Priimame ne mažesnes kaip 20 žmonių grupes. Kaina sutartinė.

Kaip edukacijos metu mes leisime laiką drauge:

  • Susipažinsime su cepelinų istorija.
  • Susipažinsime ir patys išmėginsime cepelinų kelią iki lėkštės.
  • Rinksime dailiausią cepeliną.
  • Degustuosime pačių rankomis padarytus cepelinus, mėgausimės arbata iš lauko žolelių, skanausime vietinių ūkininkų išspaustu sūriu su šviežiu medučiu. 

Sodyboje Jus sutiksime su smagia muzika ir žaidimais!

Kitos patirtys
Plaukimas baidarėmis Minijos upe
Vinetu kaime - siūlome baidarių nuomos paslaugas bei turistinius plaukimus baidarėmis Minijos upe ar Akmenos – Danės upe. Turime įvairaus sudėtingumo baidarių maršutų,  nuo 2 val. iki 3 dienų trūkmės. Plaukimas baidarėmis Minijos upe Kartena – Raguviškiai ( apie 4 val. maršrutas 12km) Aleksandravas – Kartena ( Apie 7val. 24km ) Taip pat, galima plaukimui pasirinkti Jūsų siūlomą upę ir maršrutą...
Skaityti
Kūno pilingo ritualas „Egzotinė kelionė“
  Egzotiškas aromatas jus nukels į saulėtų šiltų kraštų kelionę, kurios pojūčius jausite ir po procedūros. Sudėtyje esantys vertingi simondsijų ir migdolų aliejai puikiai drėkina odą, pašalina nelygumus ir gydo uždegimus, skatina odos atnaujinimą bei rūpinasi odos elastingumo atkūrimu. Kiekvienas šveitiklio prisilietimas, tai tarsi gundantis desertas Jūsų odai, po kurio ji taps elastinga, glotni ir neįtikėtinai švytinti. Procedūrą...
Skaityti
Kalėdiniai renginiai
Ir tu gali išgirsti … Kaip šnara angelų sparnai.. Kaip kepa krosnyje meduoliai… Kaip atveria duris gerumas… Kaip tavęs laukia Kalėda… Vėjų fėja kviečia vaikus patirti tikrą Kalėdų Dvasią… Kaimo sodyboje – Vėjų fėjos vienkiemyje Pratkūnuose (Kaišiadorių raj.) Jūsų laukiaautentiška molio gryčia, kurioje savo rankytėmis kursime Kalėdų angelus, dekoruosime medinius žirgelius, siūsime išdykėlių kaukučių kojines*. Savo...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai