(0)

Pasiplaukiojimas jachta

Miegamų vietų skaičius
4 - 6
Trukmė
1,5-3 val.
Veiklos laikotarpis
Buriavimo sezonas gegužės - spalio mėnesiais.
Apranga
Priklauso nuo oro sąlygų. Avalynė patogi, netepančiu ir nebraižančiu padu.
Papildoma informacija
Jachtos kapitonas pasilieka teisę atšaukti plaukimą, priklausomai nuo oro sąlygų ar kitų veiksnių, kurie gali turėti įtakos kelionės saugumui. Jachta gali vėluot išplaukti ir sugrįžti į uostą. Atšaukti kelionę jachta galima susisiekus su kapitonu, bet nevėliau nei 5 valandos iki kelionės pradžios.

Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas.

Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 

Kitos patirtys
Lietuviškas midus
Atvykę svečiai turės galimybę aplankyti gamybos patalpas bei rūsius, kuriuose laikomi ir brandinami midūs ir midaus gėrimai. Sužinosite, kokie technologiniai procesai vyksta gamybos metu ir kokios žaliavos bei ingredientai naudojami midaus gamybai. Rūsiuose sklindantys įvairūs medaus bei žolelių kvapai dar labiau sustiprins pojūčius ir padidins patirtą įspūdį. Svarbu žinoti, kad svečiai į gamybos patalpas priimami tik darbo dienomis. Šeštadienį visi kviečiami apsilankyti...
Skaityti
Kubilo nuoma
Tiek vasarą, tiek žiemą kviečiame pasimėgauti karštu lauko kubilu su srovėmis. Nėra nieko smagiau, kaip pasibūti kubile, geriausių draugų kompanijoje!
Skaityti
Gilių kavos ir vaistažolių arbatų edukacijos
Atvykus į lietuviškos gilių kavos edukaciją, Jums papasakos apie gilių kavos gamybos istoriją, jos naudą sveikatai, pavaišins gilių kava. Atvykus į Žolynų arbatos edukaciją, Jums papasakos apie arbatoms gaminti naudojamus žolynus, kada juos rinkti, kaip džiovinti, kaip daryti mišinius, apie jų naudą žmogaus sveikatai, arbatos ruošimo būdus. Jūs stebėsite kaip ruošiama arbata ir bus pateikta trijų skirtingų rūšių arbatos paragavimui. Būsite...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (281)
Partneriai