(0)

Pirtis

Po dienos įspūdžių galite apsilankyti pirtelėje, kur atsipalaiduosite ir akimirksniu pamiršite visus rūpesčius. Pasikaitinus – atsigaivinsite švariame ir saugiame tvenkinyje.

Kitos patirtys
Šakotis - pamėginkite išsikepti patys
2 m 30 cm – toks Aukščiausias Lietuvos rekordinis šakotis iškeptas įmonėje „Romnesa“. Ar norite pamatyti kaip jis atrodo? O gal būtų smagu tikros ugnies kaitroje išsikepti šakotį patiems su draugais ar kolegomis? Kviečiame pas mus į svečius, nes: - Tik pas mus pamatysite kaip kepamas Lietuvos simboliu tapęs kulinarinio paveldo konditerinis gaminys – šakotis - Tik pas mus paskanausite lietuviškų šakočių bei...
Skaityti
Žygiai Žvelsos slėnyje
Sportinis – turistinis žygis Žvelsos slėniais organizuojamas nuo balandžio iki lapkričio. Šie slėniai žmonių mėgstami vadinti ,,mažąja Šveicarija“. Ypač gražu pavasarį, kuomet ima žaliuoti medžiai ir gausiai miško plotą padengia aitriai kvepiantys miškiniai česnakai, turintys vaistinių savybių. Kelionėje galima pamatyti įvairių laukinių žvėrių urvų, sekti jų takais. Atsiveriančios atodangos ir natūrali gamta pakeri kiekvieną. Žygio atstumą galima...
Skaityti
EDUKACIJA „Skalvos žemėmis. Nuo Sudargo iki Rambyno“
Kukarskė - Sudargas 9.00 - 12.00 val. Kaimo turizmo sodyba „Kukarskė“. Jūsų lauks vėlyvi suvalkietiški pusryčiai. Čia Jūs išgirsite net 40 gaidžių chorą, susipažinsite su vienintele išlikusia lietuviška naminių žąsų veisle, pamatysite, kaip surinkę kiaušinius mes kasdien „švenčiame Velykas“, pajusite svaiginantį levandų kvapą ir atsigaivinsite net 10 skirtingų rūšių mėtų arbata. Sudarge Jus pasitiks...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai