(0)

Dviračių žygiai ir turai Dzūkijos nacionaliniame parke

Miegamų vietų skaičius
2 - 14
Kaina
10 - 15 €
Trukmė
2-5 valandos
Galimas amžius
neribojamas
Veiklos laikotarpis
balandis - spalis
Apranga
sportinė, patogi

Dviračių ir pėsčiųjų žygiai po Dzūkiją

Kaimo turizmo sodyba "Dzūkijos uoga" organizuoja dviračių žygius ir pėsčiųjų turus po Dzūkijos nacionalinį parką. Pažintiniai žygiai dviračiais organizuojami tiek grupėms, tiek ir individualiai. Neturintiems dviračių, organizuojame jų nuomą. Dėl dviračių žygių Dzūkijoje kreipkitės:  Dzūkijos uoga kontaktai >>

Dėl sodybos su pramogomis kreipkitės: [email protected]  +37069963565

Sodyba seminarams ir renginiams gamtoje laukia jūsų!

Virtualus turas po prabangią sodybą trumpalaikei nuomai >>

Sekite kaimo turizmo sodybą Facebook !

Sodybos Youtube kanalas >>

Kitos patirtys
Šaudymo pramogos vaikams
Specialiai vaikams yra įrengtas tiras šaudymui iš dažasvydžio šautuvų. Iš pneumatinio šautuvo vaikai gali šaudyti iš gulimos padėties arba nuo atramos.
Skaityti
Stovėjimo ant viniu praktikos
Stovėjimo basomis kojomis, ant specialiai padarytos  vinių lentos , tai savotiška meditacija, tuo pačiu, galinga fiziologinio efekto ir dvasinės praktikos priemonė, kuri padeda stiprinti sveikatą, išvalyti sąmonę nuo įvairiausių priklausomybių, baimių, negatyvių minčių ir kitų teršalų. Ši praktika pakursto vidinę ugnį meilei, drąsai, grūdina valią, ryžtą piimti iššūkius ir juos lengviau suvaldyti. Stovėjimo basomis ant vinių rato...
Skaityti
Pirties nuoma
Sodybos su pirtimi nuoma šalia Druskininkų, Dzūkijos nacionaliniame parke. Poilsiui priimame 12-18 žmonių grupes.Sodybos su malkomis kūrenama pirtimi kontaktai:  [email protected]    +37069963565 "Dzūkijos uogą" jjuosia miškas, kiemas ribojasi su tvenkiniu ir upeliu.Organizuojame aktyvaus laisvalaikipo pramogas gamtoje.    
Skaityti
Žolynų viso kūno įviniojimas
Atsipalaiduokite ir leiskite, kad ne tik į Jūsų odą, bet ir sielą įsilietų žolelių energija, pripildyta aromatingais kvapais. 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai