(0)

Poilsis sodyboje žiemos metu

Sodyba "Dzūkijos uoga" organizuoja laisvalaikio pramogas  gamtoje šaltuoju periodu

Sodyba siūlo aktyvaus poilsio programas Dzūkijos nacionalinio parko gamtoje. 

Daugiau informacijos apie pramogas:  kaimo turizmas žiemą >>

Sodyba su pirtimi >>

 

Kitos patirtys
Kubilas
Jūsų maloniam poilsiui siūlomas didelis šašiavietis kubilas. Kubile sumontuotas povandeninis apšvietimas, sumontuotos povandeninės masažinės srovės (jacuzzi).
Skaityti
Pirtis ir kubilas
Sodyboje įrengta pirtis, kubilas. Galima užsisakyti profesionalaus pirtininko paslaugas. Pirtyje patirti malonumai ir švarus šaltinio vanduo dviejuose dideliuose tvenkiniuose padės susigrąžinti jėgas ir žvalumą.
Skaityti
Taikos strėlė - Lankų mūšis
Mesk iššūkį  draugams – dalyvaukite Vinetu lankų mūšio kovoje! Edukacija ,,Taikos strėlė” – tai akiratį praplečiantis ir interaktyvus užsiėmimas. Jo dalyviai gyvai supažindinami su archajiškais indėnų ginklais, jų istorija, naudojimo, pritaikymo principais ir filosofija. Programos dalyviai išbandys savo rankos tvirtumą, akies taiklumą, pasitikėjimą ir drąsą šaudymo iš lanko turnyruose. PO šios...
Skaityti
Orientacinės varžybos
Svečiuodamiesi galėsite suburti bendraminčių komandą ir įdomiai praleisti laiką gryname ore, gamtos apsuptyje. Prireiks ir pastabumo, ir sumanumo, o visas laikas dovanos geras emocijos ir įsimintinus įspūdžius. Galima rinktis net iš kelių trasos sudėtingumų.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai