(0)

Baidarių nuoma

Organizuojame baidarių žygius Šventosios, Širvintos ar Siesarties upėmis. Priklausomai nuo Jūsų nusiteikimo ir fizinio pasirengimo, suderinsime tinkamiausio sudėtingumo ir trukmės maršrutus. Plaukiantiems baidarėmis siūlome apsistoti nakvynei poilsiavietėje „Senaupė“ar sodyboje „Sidabrinė pieva“.

Kitos patirtys
Vištų ūkis
Svečiai atvykę į sodybą gali apsilankyti ir "Vištų ūkije". Edukacijoje susipažįstama su skirtingų veislių vištomis, išsprendžiamas amžinas klausimas "Kas pirmas višta ar kiaušinis?". Svečiai turi galimybę rinkti kiaušinius, o vėliau iš jų kepti neįtikėtino skonio kiaušinienę.
Skaityti
Pirtis
Pasimėgaukite pirties malonumais šalia garsiosios Jurbarko rajono Raudonės pilies. 
Skaityti
Jodinėjimas žirgais
Skaityti
Mikierių pažintinis-nuotykių takas
Žygis pagal mūsų parengtą legendą aplankant įdomiausius vietovės objektus (pakabinamą tiltą, upės vingius, pliažiukus, įspūdingus ąžuolus, itin tyrą šaltinį, danielyną, senąjį Inkūnų kaimą, medinę bažnytėlę, keramikus. Visi, objektai nuo sodybos nutolusius iki 1 km atstumu. O jei turite kažkokią progą (mokyklos išleistuvės, įmonės renginys, bernvakaris, mergvakaris), šis žygis gali savyje turėti netikėtų įvairaus pobūdžio komandinių ir individualių užduočių, žyguo metu...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai