(0)

Stovėjimo ant viniu praktikos

Stovėjimo basomis kojomis, ant specialiai padarytos vinių lentos, tai savotiška meditacija, tuo pačiu, galinga fiziologinio efekto ir dvasinės praktikos priemonė, kuri padeda stiprinti sveikatą, išvalyti sąmonę nuo įvairiausių priklausomybių, baimių, negatyvių minčių ir kitų teršalų. Ši praktika pakursto vidinę ugnį meilei, drąsai, grūdina valią, ryžtą piimti iššūkius ir juos lengviau suvaldyti.

Stovėjimo basomis ant vinių rato praktikas galima užsisakyti privačiam Jūsų renginiui, įmonės sąskrydžiui, festivaliui ar tiesiog norint išskirtinai praturtinti savo dieną. Pagal pageidavimą atvykstame į Jūsų pasirinktą vietą iš anksto susitarus.

Plačiau - https://vinetukaimas.lt/stovejimas-ant-viniu/

 

Kitos patirtys
Pirties programa “Angeliškas prisilietimas”
Pirties programa  ANGELIŠKAS PRISILIETIMAS  (2-4 asmenims) PLAČIAU APIE PROGRAMĄ Šiltos vandens vonelės kojoms. Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas. Aromaterapija. Vantų kvapų degustacija. Viso kūno pilingas  druska su augalais. Vanojimas lietuviškomis vantomis asmeniškai (4 asmenims pilno kūno vanojimas). Malonus poilsis pataluose. Šilta burbuline vonia JACUZZI....
Skaityti
Auto Moto Parkas
Auto Moto Parkas – tiems, kurie nori techninio vairavimo subtilybių suteiks galimybę vairuoti Monster Truck arba vairuoti Monster Bus. O tie, kurie nori pajusti greitį ir šoninį slydimą galės vairuoti sportinius pramoginius ralio automobilius. Neturi vairuotojo pažymėjimo? Tuomet leisk profesionaliems Auto Moto Parko intruktoriams tave pavėžinti ekstremaliai! O galbūt pats seniai degi noru kontroliuoti sportinius automobilius taip, kaip juos valdo mūsų instruktoriai?...
Skaityti
Proginis keltas "Švyturys"
Pasiplaukiojimas pramoginiu keltu "Švyturys" po Bebrusų ežerą paįvairins Jūsų laisvalaikį ar šventę. Nuostabiame ežero gamtovaizdyje galėsite įamžinti gražiausias savo šventes ar poilsio akimirkas. Kartu su pasiplaukiojimu galėsite ant denio išsikepti šašlyko, pasikaitinti kelte esančioje saunoje ar atsigaivinti išsimaudant ežere. 
Skaityti
Irklenčių nuoma
Pripučiamų ir presuoto polietileno irklenčių nuoma Šventosios upe Anykščių rajone.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai