(0)

Indėniškas būgnų ratas

Būgnų ratas suaugusiems ir vaikams

Būgnų rato energija jūsų kolektyvui, gimtadieniui, vestuvėms ar tiesiog norintiems kažką naujo pažinti ir išmėginti.

Norintieji ją pajusti, priimti ir tinkamai naudoti turi tam pasiruošti. Ritualas prasideda susipažinimu. Jo dalyviai tarsi iš naujo atranda ir priima save  ir aplinkinius kaip mažą Žemės kūrinijos dalelę – su meile ir pagarba.

Ypač turtinga įspūdžių pažintis su indėnų muzikos instrumentais. Ritualo dalyviai atranda naujus, netikėtus garsus, subtilius sąskambius ir dermes, bandydami ne tik autentiškus būgnus ir būgnelius,  tarškynes ir kitus instrumentus.

Užsiėmimą vainikuoja bendras ritualo dalyvių muzikavimas. Vos pradėjus groti apima džiaugsmas, pakylėta nuotaika, bendrystės jausmas su kitais grojančiaisiais. Tai atpalaiduoja ir suteikia saugumo, ramybės, skatina džiaugtis šia akimirka.

Daugiau informacijos -> https://vinetukaimas.lt/paslaugos/bugnu-ratas/

Kitos patirtys
Šaudymas iš lanko bei pneumatinio ginklo
Norintiems ekstremalesnių pojūčių siūlome išmėginti savo jėgas bei taiklumą šaudant iš pneumatinio ginklo, o norintys prisiminti vaikystę gali pasirinkti šaudymą iš lanko į stacionarius taikinius. Apmokysime kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindinsime su ginklais. Abi pramogos vykdomos lauke, esant geram orui.
Skaityti
Apeiginė pirtis
Pirtis –  pasikeitimų vieta ir veiksmas, kur žaibiškai greitai vyksta oro, vandens, ugnies  ir augaluose sukauptos saulės energijos pasikeitimai. Tai labai stipriai veikia mūsų kūną, jo sveikatą.
Skaityti
Ekskursija po stipriai veikiančias žemės vietoves
Šios ekskursijos tikslas ne tik aktyviai pajudėti, sužinoti, pasigrožėti ir pamatyti šias vietas, bet ir pabūti skirtingo stipraus žemės veikimo vietovėse, pasiekti vidinį nusiraminimą, pašalinti stresą, įtampą, kokybiškai pailsėti gamtoje. Meditacija ant Verpeto kalno, prie žynio akmens, alkoje, prie galingų ąžuolų, priesaikos pušies, stebuklingo ąžuolo, keturių kamienų eglės – tai  ypatingas  akmenų, ...
Skaityti
Žūklė
Sodyboje visada laukiami žvejai, sakoma, kad čia jų rojus! Žiemą ir vasarą galite džiaugtis savo pomėgiu! Daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai