(0)

Apeiginė pirtis

Kaina
Nuo 40 €
Papildoma informacija
Papildomas mokestis už žmogų - 15 Eur.

Pirtis –  pasikeitimų vieta ir veiksmas, kur žaibiškai greitai vyksta oro, vandens, ugnies  ir augaluose sukauptos saulės energijos pasikeitimai. Tai labai stipriai veikia mūsų kūną, jo sveikatą.

Kitos patirtys
Atgaivinantis kūno ritualas vyrams „Titano galia“
  Amžinai skubantiems, neturintiems daug laiko ir paskendusiems begalėje reikalų vyrams padėsime nors trumpam atsipalaiduoti, užsimiršti ir pasirūpinti tik savimi su „Titano galia” tonizuojančiu ir atgaivinančiu kūno ritualu. Kūno ritualas „Titano galia” padės atsipalaiduoti, praskaidrinti mintis, atsikratyti streso ir atgauti jėgas! Puoselėjantis masažų kompleksas puikiai atpalaiduos raumenis ir mintis nuo streso bei emocinės įtampos. Procedūrą...
Skaityti
Šakočio gaminimo programa
Šakotis – šventinio stalo karalius. Be šio pyrago senovėje neapsieidavo nė vienos vestuvės. Kūlio Daubos kaime kepamo šakočio skonis sulaukdavęs puikių įvertinimų iš visos giminės ir draugų. Pats patiekalas sertifikuotas tautinio produkto paveldo ženklu. Pasiteisinęs močiutės receptas tebegyvuoja, viliamasi, kad jis bus perduotas būsimoms kartoms. Edukacijos metu ant laužo pabandysite išsikepti pyragą – medį (taip šakotį...
Skaityti
Dienos išvyka moksleiviams
Smagiausia, įsimintiniausia, pilna nuotykių, pažintinė, pramoginė diena tikrame kaime! Kviečiame moksleivių grupes praleisti dieną geriausioje 2019 metais Etnografinėje kaimo turizmo sodyboje Lietuvoje.   Visą dieną praleisite miškų apsuptyje pasislėpusioje sodyboje, lakstydami po žolę, kvėpuodami tyru miško oru ir persikeldami į senovę ne tik emocijomis, bet ir nepamirštamomis veiklomis.  Siūloma dienos programa, kuri gali...
Skaityti
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai