(0)

Atpalaiduojantis viso kūno masažas

Kaina
Nuo 43 €
Trukmė
60 min.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Atpalaiduojantis masažas yra viena populiariausių masažo formų visame pasaulyje. Tai švelni, raminanti ir kūno harmoniją suteikianti procedūra, kuri padės Jums pailsėti po dienos darbų, nuimti stresą, įtampą ir pasinerti į teigiamų emocijų sūkurį.

Atpalaiduojantį masažą rekomenduojama atlikti žmonėms, kurie nuolat stresuoja, dirba sunkų protinį ar fizinį darbą yra nuolat pavargę, sunkiai atsipalaiduoja.

Masažas gerina kraujotaką, medžiagų apykaitą, regeneruoja raumenis, padeda atsipalaiduoti ir susigrąžinti prarastas dvasines bei fizines jėgas.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.

Kitos patirtys
Garinė pirtis
Sodyboje yra malkomis kūrenama garinė pirtis su priepirčiu ir lauko terasa. Įsikaitinę pirtyje ir išgarinę visus rūpesčius, jėgas galėsite atgauti šalia tekančiame Laukystos upelyje ar tvenkinyje.
Skaityti
Patogus poilsis slidininkams
Sodyba "Ignė" įsikūrusi netolis vienos didžiausių Europoje Snow arenų, todėl tai idealus pasirinkimas slidininkų poilsiui. Sodyboje yra pritaikytas kambarys slidininkų poreikiams. Patalpoje yra slidžių kabykla ir stalas slidžių servisui. Čia galima pasiruošti slides slidinėjimo linksmybėms „Snow Arenoje“. Taip pat įrengta slidininkų batų džiovykla "Abs by Montana" - tai saugi, efektyvi ir moderni džiovykla, pritaikyta džiovinti 54...
Skaityti
Bendruomenės programa
Bendruomenės pirmininkas Tairas labai noriai dalijasi vieniems girdėtais, o kitiems visai nežinomais istoriniais faktais, pasakoja apie totorių gyvenimus, tada prie Vytauto ir dabar.  Totorišką puotą galima pradėti nuo sriubos ir kibinų. Sriuba maloniai aštri ir šildanti, o kibinai šiek tiek kitokie nei kitur. Forma lyg apvalesnė, o mėsos atrodo daugiau. Vėliau vaišinsitės biriu, gardžiu plovu, koldūnais, balandėliais ir kitais pačių...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai