(0)

Kubilo nuoma

Tiek vasarą, tiek žiemą kviečiame pasimėgauti karštu lauko kubilu su srovėmis. Nėra nieko smagiau, kaip pasibūti kubile, geriausių draugų kompanijoje!

Kitos patirtys
Garinė pirtis
Sodyboje yra malkomis kūrenama garinė pirtis su priepirčiu ir lauko terasa. Įsikaitinę pirtyje ir išgarinę visus rūpesčius, jėgas galėsite atgauti šalia tekančiame Laukystos upelyje ar tvenkinyje.
Skaityti
Garinė pirtis
Pirtis įrengta ant paties ežero kranto,  joje yra erdvus priepirtis, WC, dušas. Vienu metu gali tilpti apie 10 žmonių. Pirtis kūrenama malkomis. 
Skaityti
PRAMOGINĖ KELIONĖ LAIVU PO PLATELIŲ EŽERĄ
Norintiems pasigėrėti Platelių ežero ir jo salų grožiu bus įdomi kelionė laivu. Kelionės metu išgirsite legendų ir padavimų apie Platelių ežero ir 7 jo salų atsiradimo istoriją, laumes ir jų išdaigas, buvusių vietinių gyvenimo būdą, verslus, amatus. Kelionės laikas, trukmė ir maršrutas derinami individualiai. Kelionei laivu papildomai galima užsakyti žemaitiškų užkandžių, padegustuoti arbatos, esant poreikiui papildomai užsakyti gidą anglų ar rusų...
Skaityti
Kubilas
Kubilas skirtas ne tik vynui laikyti ar kopūstams rauginti. Siūlome vis labiau Lietuvoje ir Šiaurės Europoje populiarėjančią pramogą – maudynes kubile, kitaip vadinamoje japoniškoje vonioje („ofuro“). Tai ne vieną šimtmetį skaičiuojanti ir gilias tradicijas turinti procedūra, skirta ne tik kūno prausimui, bet ir šiltam laiko praleidimui su artima kompanija. Kubilas puikiai ,,nuramina” rūpesčių, streso, greito gyvenimo tempo nuvargintus...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai