(0)

Plaukimas baidarėmis Minijos upe

Vinetu kaime - siūlome baidarių nuomos paslaugas bei turistinius plaukimus baidarėmis Minijos upe ar Akmenos – Danės upe. Turime įvairaus sudėtingumo baidarių maršutų,  nuo 2 val. iki 3 dienų trūkmės.

Plaukimas baidarėmis Minijos upe

  • Kartena – Raguviškiai ( apie 4 val. maršrutas 12km)
  • Aleksandravas – Kartena ( Apie 7val. 24km )

Taip pat, galima plaukimui pasirinkti Jūsų siūlomą upę ir maršrutą Žemaitijos regijone. Galima žygiui pasirinkti pažintinę ekskursiją baidare ar kanoja po Klaipėdą ir jos apylinkes.

Kitos patirtys
Didžioji pirtis su šalto vandens statinėmis
Didžioji pirtis su šalto vandens statinėmis suteiks visą glėbį gerų emocijų jūsų kompanijai. Į pirties malonumus įskaičiuotos vantos, kepurėlės ir didelės lininės palkodės apsigaubti kiekvienam.
Skaityti
Meduolių edukacinis užsiėmimas
Edukacijos užsiėmime sužinosite apie meduolių atsiradimo istoriją, galėsite padaryti meduolį ir padekoruoti patys, pasakojimo metu galėsite paragauti skanumynų. Meduoliai gaminami iš natūralaus medaus ir sviesto, pagal 100-metę receptūrą. Šeimininkai papasakos Jums, kodėl senovėje kareiviai imdavo su savimi meduolį, kodėl juos parduodavo vaistinėse, kodėl glajus ant meduolių vadinasi  karališkas. Gamindami kartu su šeimininkais rudus sausainukus, pamatysite,...
Skaityti
Ožkų sūrių programa
„Edukacija – sūrio gamybos rodymas“ „Septynių rūšių ožkų pieno sūrių degustacija“ Šeimininkė organizuoja vienos valandos ekskursiją, kurios metu susipažinsite su ožkų ūkiu ir sūrine.
Skaityti
Pirtis
Ilsėdamiesi kaimiškoje aplinkoje, nepraleiskite progos pasimėgauti pirties teikiamamais malonumais! 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai