(0)

Plaukimas baidarėmis Danės upe

Kaina
Nuo 40 €

Vinetu kaime - siūlome baidarių nuomos paslaugas bei turistinius plaukimus baidarėmis Minijos upe ar Akmenos – Danės upe. Turime įvairaus sudėtingumo baidarių maršutų,  nuo 2 val. iki 3 dienų trūkmės.

Plaukimas baidarėmis Danės upe:

  • Nuo Vinetu kaimo iki Kretingalės tilto ( Apie 2 val. maršrutas)
  • Nuo Vinetu kaimo iki Žaliojo slėnio, Purmalių sodai Klaipėda. ( apie 5-6 val. maršrutas)
  • Nuo Vinetu kaimo iki Klaipėdos senamiesčio širdies burlaivio Meridianas. ( apie 7 val. maršrutas)

*Vasaros metu Danės upė pavirsta į džiungles, kuriose supa medžių koridoriai, įkritę medžiai, šakos, natūrali gamta, lelijos ir kita augmenija. Todėl rekomenduojame įvertinti, kad šis plaukimas baidarėmis bus sudėtingesnis ir pareikalaus ištvermės, bet bus unikalus su gamtos iššūkiais.

Taip pat, galima plaukimui pasirinkti Jūsų siūlomą upę ir maršrutą Žemaitijos regijone. Galima žygiui pasirinkti pažintinę ekskursiją baidare ar kanoja po Klaipėdą ir jos apylinkes.

Kitos patirtys
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Mūsų patyrę vadovai organizuoja ir veda žygius pėsčiomis, storais dviračiais, baidarėmis ir irklėntimis. Atgaukite jėgas, sustiprinkite sveikatą ir praskaidrinkite mintis savo galvoje. Dirbame ištisus metus Gražutės regioniniame ir Aukštaitijos nacionaliniame parkuose. Facebook: https://www.facebook.com/litwild/ Instagram: https://www.instagram.com/lit_wild_travel/
Skaityti
Japoniška pirtis-karštas lauko kubilas
Pasimėgaukite karštu lauko kubilu miško apsuptyje.
Skaityti
Maisto gaminimas pečiuje
Sodyba su maitinimu "Dzūkijos uoga" sodyba nuomai organizuoja maisto gaminimo pečiuje ir  ant laužo edukacijas su poilsiu sodyboje. Kontaktai:  [email protected]    +37069963565 Edukaciniai maisto gaminimo pečiuje užsiėmimai 8-15 poilsiautojų grupėms. Maisto  ruošimas tikrame "Pompėjos" tipo moliniame picų pečiuje  sodybos Dzūkijoje kieme. Tikras plovas kazane ant laužo...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalų degustacija
„Jurodyje“ mes didžiuojamės galėdami supažindinti svečius su senosios Lietuvių virtuvės valgiais ir gėrimais, bei suruošti tokią vakarienę, kokią valgė lietuviai prieš kelis šimtus metų. Mūsų protėviai buvo žemdirbiai ir gyvulių augintojai, todėl pagrindinį jų maistą sudarė tai, kas gyvena ir auga mūsų klimato zonoje. Senovės lietuviai labiausiai vertino įvairią mėsą – tiek užaugintą, tiek sumedžiotą. Didelę dalį raciono sudarė pieno ir grūdų...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai